Over ons

GROWEBO bvba Tack Gebr. (GROWEBO) werd opgericht in 1997 door Jean-Pierre, Christophe & Wim Tack. De broers, jong & dynamisch, konden steunen op de jarenlange ervaring (ruim 25 jaar) die hun vader Jean-Pierre Tack had opgedaan.

​In 2001 werd beslist om een dochterfirma op te richten in Wallonië, meerbepaald in Herseaux : Travaux Herseautois Tack Frères SPRL (THT). U vindt er onze depot, loods voor grondverbetering en breekwerf.

​U kunt bij GROWEBO terecht voor : 

​Wij verzorgen de totaalafwerking van uw project: verharding van aanleg tot afwerking, waarbij groenaanleg, afsluiting, verlichting, meubilair, waterpartijen, riolering allemaal aan bod komen.

Trends & nieuwe producten worden door ons opgevolgd en toegepast. We werken daarom ook graag samen met uw architect of zitten met u als bouwheer rond de tafel om de beste oplossing voor u aan te bieden.

GROWEBO werkt zowel voor particulieren als bedrijven en Openbare Besturen en dit in de sector van de wegenbouw. We staan gekend voor onze duurzame & fraaie afwerking met kennis van materialen. Ook ons personeel is zeer ervaren en dynamisch.

 

over ons